Ususret Božiću

Kreativno-humanitarni projekt „Muzeji sa srcem“
9. do 21. prosinca 2023.

autorice: Iva Volović, Denis Nepokoj
suradnici: Prirodoslovni muzej Rijeka, Muzej grada Rijeke, Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova, Prva riječka hrvatska gimnazija i Gimnazija Andrije Mohorovičića

„Ususret Božiću“ program je kojim Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka sa suradnicima – Prirodoslovnim muzejom Rijeka i Muzejom grada Rijeke, Glazbenom školom, Prvom riječkom hrvatskom gimnazijom i Gimnazijom Andrije Mohorovičića – ulazi u najveseliji i najšareniji mjesec u godini. Različitim sadržajima – edukativnim i kreativnim radionicama, izložbama, koncertima… – pridružuje se svima koji, svatko na svoj način, pridonose ljepoti i radosti ovog jedinstvenog dijela godine.

Ali ne samo to. Blagdansko su doba sudionici projekta odlučili obilježiti humanitarnim radom pa je osmišljen kreativno-humanitarni projekt „Muzeji sa srcem“ čiji je cilj prikupljanje financijske pomoći za Udrugu za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i poticanje harmoničnog razvoja djece i mladih „DIRA Rijeka“.

Ostale objave

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Zbog pripreme i održavanja Humanitarnog karnevalskog bala naš će muzej, od danas, 9. veljače do nedjelje 11. veljače, biti zatvoren za posjetitelje. Vidimo se u ponedjeljak!

Pročitajte više
Obavijest o radnom vremenu

Događanja u veljači

LOKACIJA GUVERNEROVA PALAČA Trg Riccarda Zanelle 1, Rijeka radno vrijeme: ponedjeljak od 9 do 16; utorak – subota od 9 do 20, nedjelja od 9 do 13 h Muzej je praznicima i blagdanima zatvoren. IZLOŽBA O'BLOG NA BLOG organizator: Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog...

Pročitajte više
Skip to content