UPISI U DRAMSKU I LIKOVNU RADIONICU

U tijeku su upisi u dramsku radionicu Dramci iz Guvera

i likovnu radionicu MuMA – Muzejski Mali Atelje!

 
~ Dramska radionica Dramci iz Guvera namijenjena je djeci i mladima od 8 do 18 godina.
Pod vodstvom akademskog glumca Zorana Josića polaznici ove radionice upoznat će osnove dramske umjetnosti, glume i drugih scenskih vještina te teoriju i praksu scenografije i kostimografije. Program radionice odvija se u Mramornoj dvorani nekadašnje Guvernerove palače.Ovaj program jedinstvenim čini njegova sadržajna povezanost s poviješću grada Rijeke, Primorsko-goranske županije te s djelatnošću Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja čija se građa koristi kao dramska inspiracija i scenografija. Polaznici dramske radionice krajem svake školske godine održavaju predstavu u svečanoj Mramornoj dvorani. Dramci iz Guvera djeluju od 2014. godine, a do sada su igrali dvije autorske predstave, “Pričam ti priču o čaši” i “Adamćevi svjedoci”.
Radionica se održava srijedom i petkom od 17 do 19 sati.
Upisi su u tijeku i odvijaju se u vrijeme održavanja radionica.

Cijena: 100 kn mjesečno

~ Likovna radionica MuMA – Muzejski Mali Atelje namijenjena je djeci od 5 do 11 godina.
Uz vodstvo likovne pedagoginje Nine Licul polaznici će neposrednim uključivanjem u likovno-umjetnički prostor nekadašnje Guvernerove palače i Čudotvornice usmjereno aktivirati likovno izražavanje te obogatiti svoja znanja, sposobnosti, vještine i stavove. Sudjelovat će u različitim muzejskim aktivnostima, izradi scenografije za dramsku predstavu, u državnim i međunarodnim likovnim natječajima, dok će krajem školske godine prezentirati svoje radove na završnoj izložbi u prostoru Muzeja. Rad u malim grupama omogućuje individualan pristup svakom polazniku radionice.
Radionica se održava utorkom i četvrtkom od 18 do 19:30 sati (početak: 20.9.2016.).
Upisi se odvijaju u vrijeme održavanja radionica.
Moguća je promjena termina prema dogovoru s polaznicima.
Cijena: 100 kuna mjesečno
 
Kontakt: cudotvornica@ppmhp.hr ili 051/213-578

Ostale objave

Danuncijada na otoku Krku

Danuncijada na otoku Krku

organizatori: Udruga antifašističkih boraca i antifašista otoka Krka i Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka autori: Tvrtko Božić, Tea Perinčić otvorenje izložbe: petak 11. studenog 2022. u 19 sati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja...

Pročitajte više
Skip to content