Prodajna humanitarna izložba – Božićni bljesak

autorice: Iva Volović, Denis Nepokoj
otvorenje izložbe: 18. prosinca u 18 sati u Atriju Muzeja

Izložba Božićni bljesak“ završnica je muzejskih radionica s velikim i malim kreativcima koji su se priključili humanitarnom projektu „Muzeji sa srcem“ i koji su na radionicama u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka, Muzeju grada Rijeke i Prirodoslovnom muzeju, ali i u Domu za starije osobe Kantrida izrađivali božićne ukrase namijenjene prodaji.

Sav prihod od prodaje namijenjen je našim sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija – Udruzi za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i poticanje harmoničnog razvoja djece i mladih „DIRA Rijeka“.

Istovremeno će biti otvorena i Izložba likovnih radova nastalih na kreativnoj radionici Rijeka vilenjaka  i na radionicama polaznika MuMA-e – Muzejskog malog ateljea pod vodstvom Larise Dragelj, likovne pedagoginje.

Svi su oni Rijeku pretvorili u grad vilenjaka, a kako bi to izgledalo kad bi našim gradom zagospodarili vilenjaci može se vidjeti na ovoj zanimljivoj, zaigranoj i maštovitoj izložbi.

Ostale objave

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Zbog pripreme i održavanja Humanitarnog karnevalskog bala naš će muzej, od danas, 9. veljače do nedjelje 11. veljače, biti zatvoren za posjetitelje. Vidimo se u ponedjeljak!

Pročitajte više
Obavijest o radnom vremenu

Događanja u veljači

LOKACIJA GUVERNEROVA PALAČA Trg Riccarda Zanelle 1, Rijeka radno vrijeme: ponedjeljak od 9 do 16; utorak – subota od 9 do 20, nedjelja od 9 do 13 h Muzej je praznicima i blagdanima zatvoren. IZLOŽBA O'BLOG NA BLOG organizator: Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog...

Pročitajte više
Skip to content