Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka
 
Kulturno-turistička ruta Putovima Frankopana Primorsko-goranske županije i Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka u Gradskoj knjižnici Rijeka – Ogranak Trsat organiziraju pričaonicu i kreativnu radionicu pod nazivom “Trsatsko blago” za djecu u dobi od 8 do 12 godina, u subotu 23. travnja 2022. od 11:00 – 13:00 sati. Glavni element programa je frankopanska slikovnica “Trsatsko blago” vezana uz lokalitet Kaštela Trsat i pripadajućeg interpretacijskog centra.
Edicija slikovnica Putovima Frankopana, autora Velida Đekića, obuhvaća osam slikovnica od kojih je svaka vezana uz lokaciju interpretacijskih centara Rute.
Radionicu i pričaonicu koja se sastoji od pripovjednog dijela, igara upoznavanja i likovnog dijela u trajanju od dva sata vodit će Margareta Peršić, autorica ilustracija cjelokupne edicije frankopanskih slikovnica.
Trajanje programa je od 11:00 do 13:00 sati, a maksimalni broj polaznika je 15. Radionica je besplatna, a sudjelovanje je potrebno najaviti e-mailom na info@frankopani.eu najkasnije do petka, 22. travnja 2022. godine do 12:00 sati.
Radionica se održava u povodu jubilarnih 30. Dana Trsata i manifestacije Noć knjige 2022. godine u organizaciji Kulturno-turističke rute Putovima Primorsko-goranske županije, Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka te Gradske knjižnice Rijeka – Ogranak Trsat.
Djeco, dobrodošli! Vidimo se na Trsatu!
Skip to content