Obavijest
20. prosinca, 2022.

Obavještavamo posjetitelje da će u subotu 24. i subotu 31. prosinca 2022. radno vrijeme Muzeja na lokacijama u Guvernerovoj palači i Memorijalnom centru Lipa pamti biti od 9 do 14 sati.
Dana 30. prosinca 2022. od 12 do 20 sati plaćanje ulaznica, izdanja i suvenira na lokaciji u Rijeci bit će isključivo kartično, a 31. prosinca ulaz u Muzej je besplatan, a plaćanje muzejskih izdanja i suvenira bit će moguće isključivo kartično.
Dana 30. i 31. prosinca 2022. ulaz u Memorijalni centar Lipa pamti besplatan je za sve posjetitelje, a kupnja muzejskih izdanja i suvenira, zbog promjene valute plaćanja, neće biti moguća.

Ostale objave

Predavanje Memento mori

Predavanje Memento mori

Memento mori – arheološko istraživanje groblja Kosnica u Mošćenicama autor: mag.arheol. Mario Zaccaria u 12 sati u Mramornoj dvorani Muzeja Mošćenice i ime naselja od nastanka su nerazjašnjena zagonetka. Svako istraživanje u gradskoj jezgri nadopunjuje naša oskudna...

Pročitajte više
Brdo kulture

Brdo kulture

Brdo kulture autorica: Denis Nepokoj organizator: Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka suorganizatori: Muzej grada Rijeke, Prirodoslovni muzej Rijeka, Hrvatski kulturni dom na Sušaku, Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca, Glazbena škola Ivana...

Pročitajte više
Skip to content