Lipa šeta
Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka – Memorijalni centar Lipa pamti i Prirodoslovni muzej Rijeka vas pozivaju da ovu subotu, 29. travnja, provedete u okolici Lipe.
Prošetajte s nama okolicom Lipe i upoznajte biljne i životinjske predstavnike ranog proljeća. Šetat ćemo suhim krškim travnjacima, šumarcima i šumama, promatrati i osluškivati, pratiti tragove, ponekad izvan staza, pa je potrebno primjereno se odjenuti i obuti te eventualno ponijeti repelentni sprej protiv krpelja, a poželjno je ponijeti i dalekozore, ukoliko ih imate. Šetnja nije fizički zahtjevna, ukupan uspon je oko 150 m, a sadržaji su primjereni za obitelji s djecom. Predviđeno trajanje šetnje od 10 do 12.30 sati, nakon čega se program nastavlja obilaskom Memorijalnog centra Lipa pamti.
Za sudionike programa će biti osigurana okrijepa, voda i sendvič, pa vas molimo da svoj dolazak obvezno najavite na e-mail: petra@ppmhp.hr ili broj telefona 091 444 0142.
NB. U slučaju lošeg vremena, program se neće održati.

Ostale objave

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Zbog pripreme i održavanja Humanitarnog karnevalskog bala naš će muzej, od danas, 9. veljače do nedjelje 11. veljače, biti zatvoren za posjetitelje. Vidimo se u ponedjeljak!

Pročitajte više
Obavijest o radnom vremenu

Događanja u veljači

LOKACIJA GUVERNEROVA PALAČA Trg Riccarda Zanelle 1, Rijeka radno vrijeme: ponedjeljak od 9 do 16; utorak – subota od 9 do 20, nedjelja od 9 do 13 h Muzej je praznicima i blagdanima zatvoren. IZLOŽBA O'BLOG NA BLOG organizator: Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog...

Pročitajte više
Skip to content