Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

U POMORSKOM I POVIJESNOM MUZEJU HRVATSKOG PRIMORJA RIJEKA,

UTORAK, 15. rujna 2015. u 18 sati

 

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka poziva mlade kreativce da se pridruže likovnoj radionici MuMA i stvore svoj Muzejski Mali Atelje!

 

Upis će se održati u utorak, 15. rujna 2015. u 18 sati. Radionice su namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta, a grupe će se organizirati po uzrasnim skupinama (za djecu od 6 do 10 te od 11 do 15 godina).

Polaznici će neposrednim uključivanjem u likovno-umjetnički prostor bivše Guvernerove palače usmjereno aktivirati likovno izražavanje te obogatiti svoja znanja, sposobnosti, vještine i stavove. Kroz igru i poticaje iz kulturne i povijesne baštine našega grada zadovoljit će potrebu za vlastitim vizualnim izričajem i kreativnošću, kao temeljnim preduvjetom za slobodan i samopouzdan razvoj djeteta. Sudjelovat će interaktivno u različitim muzejskim aktivnostima te prezentirati svoje radove na završnoj izložbi.

Likovna radionica održavat će se dva puta tjedno tijekom školske godine 2015./16. u prostorima Muzeja i Čudotvornice. Termini radionica po uzrasnim skupinama dogovorit će se prilikom upisa.

Voditeljica: Nina Licul, likovna pedagoginja

 

Veselimo se vašem odazivu!

 

Kontakti:

cudotvornica[at]ppmhp.hr
051 213 578

 

 

Skip to content