Jutro u Muzeju „Pustolovine u palači“

Ove subote u Čudotvornici za vas spremamo iznenađenje! Za ljubitelje društvenih igara od 10 do 14 godina u subotu 29. travnja od 9 do 13 sati organiziramo besplatnu radionicu „Pustolovine u palači“. Naučite kreirati svog pustolova i voditi ga kroz fantastičan svijet prepun magije i čudesnih stvorenja. Za igru je potrebno par šesterostranih kockica, olovka i nešto papira. Mi ćemo sve pripremiti, a vi sa sobom ponesite samo malo mašte i dobre volje.

Svi igrači će na dar dobiti svoju kopiju “Priručnika za pustolove” i još poneko iznenađenje. 

Priručnik za pustolove je društvena igra zamišljenih uloga (tabletop roleplaying game) gdje igrači moraju raditi u timu da bi savladali prepreke, uče surađivati i kooperativno stvaraju priču. Napisan je opušteno i u veselom tonu i sadrži sve što vam treba za igranje: kratka pravila, raznorazna stvorenja, neviđena blaga, ponešto čarolija, opis lokacija i nekoliko pustolovina.

http://www.pustolovina.com

Zbog ograničenog broja sudionika potrebano se prijaviti: porukom na Facebook stranicu Čudotvornice, e-mail cudotvornica@ppmhp.hr ili broj telefona 051/213-578.

 

 

Ostale objave

Vespa i Kvarner

Vespa i Kvarner

organizator: Vespa Klub Rijeka autori: Igor Pavić, Danijel Teslak fotografije: Dorian Bogut, VK Rijeka, AMD Matulji, Igor Puž 6. rujna do 12. rujna 2023.  U sklopu manifestacije Crovespa 2023. u našem je perivoju postavljena izložba na kojoj je predstavljeno...

Pročitajte više
Iskazivanje interesa za zakup poslovnog prostora

Događanja u rujnu

LOKACIJA GUVERNEROVA PALAČA Trg Riccarda Zanelle 1, Rijeka radno vrijeme: ponedjeljak od 9 do 16; utorak – subota od 9 do 20, nedjelja od 9 do 13 h Muzej je praznicima i blagdanima zatvoren. IZLOŽBA SJETI SE MENE organizatori: Hrvatski restauratorski zavod, Pomorski i...

Pročitajte više
Skip to content