Jutro u Muzeju

RADIONICA
RIJEKA VILENJAKA
autorica: Iva Volović
vrijeme održavanja: 9. i 10. prosinca od 10 do 12 sati u Muzeju

Radionica je namijenjena djeci od 6 do 12 godina
Prijave: porukom na Facebook stranici Čudotvornice, e-mail cudotvornica@ppmhp.hr ili broj telefona 051/553-666

U najveselijem, najčarobnijem i, količinom slatkiša koji se iščekuju, najslađem mjesecu u godini Jutro u muzeju trajat će čak dva dana! I ne bez razloga jer mali će polaznici ove kreativne radionice naš grad pretvoriti u grad vilenjaka koji će viriti s prozora palača šarenih fasada, sjajnih šljokica i svih božićnih dekoracija koje će mašta osmisliti. Tako će upoznati najljepše riječke palače, a da se ne bi izgubili u povijesnim pričama, na radionicu će doći – ni više ni manje – nego vragolasti božićni vilenjaci. Tako će polaznici radionice postati arhitekti i građevinari „Božićne Rijeke“, a njihovi će radovi biti izloženi na izložbi.

I znate što još – ovu vam radionicu darujemo kao naš muzejski božićni dar!

Ostale objave

Obavijest o radnom vremenu

Obavijest o radnom vremenu

Zbog pripreme i održavanja Humanitarnog karnevalskog bala naš će muzej, od danas, 9. veljače do nedjelje 11. veljače, biti zatvoren za posjetitelje. Vidimo se u ponedjeljak!

Pročitajte više
Obavijest o radnom vremenu

Događanja u veljači

LOKACIJA GUVERNEROVA PALAČA Trg Riccarda Zanelle 1, Rijeka radno vrijeme: ponedjeljak od 9 do 16; utorak – subota od 9 do 20, nedjelja od 9 do 13 h Muzej je praznicima i blagdanima zatvoren. IZLOŽBA O'BLOG NA BLOG organizator: Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog...

Pročitajte više
Skip to content