Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Čudotvornica Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka u nedjelju 23. rujna 2018. otvorit će svoja vrata svim zainteresiranima, prvenstveno djeci i mladima, ali i njihovim roditeljima, prijateljima, bakama i djedovima.

Na Danu otvorenih vrata Čudotvornice najmlađi će posjetitelji moći sudjelovati na radionicama Trsatski zmaj, Riba ribi grize rep, Preko mora i oceana, Mali arheolozi te Rimske igre, a moći će se i okušati u društvenim igrama poput Potapanja brodova i Muzejskog twistera. Najuspješniji igrači osvojit će nagrade Čudotvornice!

Posjetitelji će moći razgledati izložbu likovne grupe MuMA – Muzejski mali atelje koju pohađaju djeca od 5 do 11 godina te prezentaciju rada dramske skupine Dramci iz Guvera izvođenjem jednog čina iz cjelovečernje predstave Claustra+. Mogući su upisi u navedene muzejske grupe.

U 13 sati održat će se radionica za djecu od 6 do 10 godina u sklopu izložbe Rigojanči – ljubav kao slastičarsko nadahnuće.

Posjetiteljima nudimo ugodno provođenje nedjeljnog popodneva uz zabavu za djecu, druženje i upoznavanje programa Čudotvornice, kao i samoga Muzeja.

Dan otvorenih vrata održavat će se u prostoru Čudotvornice te na terasama istočnog aneksa Guvernerove palače od 10 do 14 sati.

Svi su dobrodošli!

Radi programa “Dani otvorenih vrata” iznimno je Muzej otvoren za posjetitelje u nedjelju 23. rujna 2018. od 9-13 sati.

Kontakt:

Andrea Samaržija, muzejska pedagoginja pripravnica

tel.: 051/213-578

e-mail: cudotvornica[at]ppmhp.hr

Skip to content