Akcija čišćenja Claustre u Studeni!


Pridružite nam se u četvrtak, 12.12.2019. na volonterskoj akciji čišćenja grmljem obraslog kasnoantičkog obrambenog zida i kule. Akcija će se održati na lokaciji u Studeni, Vranjeno i Za presikom. Nakon akcije organizirano je stručno vodstvo arheologa.
GDJE: Studena, LINK na kartu: https://goo.gl/maps/gZWEFCtPovsb2b2z8
KAD: četvrtak, 12.12.2019., od 13 do 17 sati.

ŠTO I KAKO: saznat ćete sve na lokaciji, neće biti teško. Potrebna je dobra obuća (gojzerice ili neke jače tenisice), starija odjeća, a možete donijeti i vodu, rukavice, škare ili ručne pile za obrezivanje drveća. Dio alata osigurat će organizatori.
Sudjelovanje u akciji molimo najavite na: Ana Golja, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka / 091 88 55 259 / ana@ppmhp.hr .
Akciju organizira Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka u suradnji s Općinom Klana.
Akcija čišćenja organizirana je u sklopu projekta CLAUSTRA+ Prekogranična destinacija kulturnog i zelenog turizma Claustra Alpium Iuliarum. Projekt CLAUSTRA+ je sufinanciran sredstvima EU – Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Programa Interreg V-A Slovenija – Hrvatska.

Ostale objave

Danuncijada na otoku Krku

Danuncijada na otoku Krku

organizatori: Udruga antifašističkih boraca i antifašista otoka Krka i Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka autori: Tvrtko Božić, Tea Perinčić otvorenje izložbe: petak 11. studenog 2022. u 19 sati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja...

Pročitajte više
Skip to content