Akcija čišćenja Claustre na Jelenju
Pozivamo vas da nam se pridružite na

AKCIJI ČIŠĆENJA RIMSKIH ZIDINA I KULA CLAUSTRE NA JELENJU

subota 16.11. od 10 do 13h

Pridružite nam se u subotu, 16.11.2019. na volonterskoj akciji čišćenja grmljem obraslog kasnoantičkog obrambenog zida i kule. Akcija će se održati na lokaciji iznad Jelenja. Nakon akcije organizirana je lagana marendica i stručno vodstvo arheologa po dijelu linije obrambenog zida iznad Grobničkog polja.
GDJE: Jelenje, LINK na kartu: https://goo.gl/maps/iYVUbsTGPvL6TNsP9
KAD: subota, 16.11.2019., od 10 do 13 sati. NAPOMENA: u slučaju kiše akcija se prebacuje na 23.11.2019., a odluka o odgodi bit će objavljena u petak 15.11.2019. do 13 sati.
 
ŠTO I KAKO: saznat ćete sve na lokaciji, neće biti teško. Potrebna je dobra obuća (gojzerice ili neke jače tenisice), starija odjeća, a možete donijeti i vodu, rukavice, škare ili ručne pile za obrezivanje drveća. Dio alata osigurat će organizatori.
 
Sudjelovanje u akciji molimo najavite na: Ana Golja, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka / 091 88 55 259 / ana[@]ppmhp.hr ili Jasminka Matrljan, TZ Jelenje/ 091 406 0900 / turizam[@]jelenje.hr
Akciju organizira Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka u suradnji s Općinom Jelenje i Turističkom zajednicom Jelenje.

Akcija čišćenja organizirana je u sklopu projekta CLAUSTRA+ Prekogranična destinacija kulturnog i zelenog turizma Claustra Alpium Iuliarum. Projekt CLAUSTRA+ je sufinanciran sredstvima EU  – Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Programa Interreg V-A Slovenija – Hrvatska.

Ostale objave

Danuncijada na otoku Krku

Danuncijada na otoku Krku

organizatori: Udruga antifašističkih boraca i antifašista otoka Krka i Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka autori: Tvrtko Božić, Tea Perinčić otvorenje izložbe: petak 11. studenog 2022. u 19 sati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja...

Pročitajte više
Skip to content