Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Uvjeti korištenja

Koristeći ovaj servis slažete se i razumijete sljedeće:

1. Autori ovih stranica ne preuzimaju nikakvu odgovornost za način na koji naši posjetitelji koriste programe, informacije koje se nalaze na našim stranicama ili na stranicama koje su povezane linkom izvan domene PPMHP.hr.

2. Ulaskom na ove stranice slažete se da nećete reproducirati, duplicirati, kopirati, prodavati, preprodavati ili eksploatirati za komercijalne svrhe, bilo koji dio usluge koji pružamo.

3. PPMHP.hr pridržava pravo da u bilo kojem trenutku promjeni uvjete korištenja, prekine rad (privremeno ili stalno) ili promjeni način rada bez prethodne najave.

4. PPMHP.hr ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem informacija ili programa skinutih sa ovih stranica ili korištenjem stranica izvan naše domene koje su povezane linkom.

5. PPMHP.hr ne odgovara za točnost informacija na stranicama izvan naše domene koje su povezane linkom.

6. PPMHP.hr ni na koji način nije odgovoran niti ne daje nikakve garancije da će naša usluga dostići vaša očekivanja, da će usluga biti konstantna, bez grešaka, pravovremena i sigurna.

7. PPMHP.hr ni na koji način nije odgovoran niti ne daje nikakve garancije da će roba kupljena putem vanjskih linkova biti ispravna i da će ispuniti vaša očekivanja.

8. Sve informacije ili savjeti dostavljeni putem stranica PPMHP.hr ne služe kao garancija ili pravovaljani dokument osim ako to nije posebno navedeno.

9. Izričito se slažete i razumijete da PPMHP.hr u nikojem slučaju nije odgovoran za eventualnu nastalu direktnu, indirektnu, slučajnu, specijalnu ili štetu s posljedicama gubitka profita.

10. PPMHP.hr poštuje i priznaje intelektualno vlasništvo i autorska prava i ni na koji način ne podržava kršenje autorskih prava i piratstvo.

Skip to content