UPIS U DRAMSKI STUDIO!

Kada: srijeda, 2. travnja 2014. u 18.00 sati
Gdje: Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, Čudotvornica
U Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka, u srijedu 2. travnja 2014. u 18 sati bit će organiziran upis u dramski studio ”Dramci iz Guvera“ namijenjen mladima od 8 do 18 godina.
Pod vodstvom akademskog glumca Zorana Josića polaznici studija upoznat će osnove scenskih vještina, prije svega onih glumačkih te teoriju i praksu scenografije, kostimografije i dramskog stvaralačkog pisanja. Osim Zorana Josića, voditelja glumačke radionice, u radu dramskog studija sudjelovat će i predavači i voditelji zaduženi za ostale aspekte scenskoga života.
Posebnost ovoga programa je njegova sadržajna povezanost s poviješću grada Rijeke, Primorsko-goranske županije te s djelatnošću Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja čija će se građa koristiti kao dramska inspiracija i scenografija.
Voditelj: Zoran Josić, akademski glumac (vanjski suradnjik)
Kontakt: tamara[at]ppmhp.hr 051 213 578

Ostale objave

Događanja u srpnju

Događanja u srpnju

LOKACIJA GUVERNEROVA PALAČA Trg Riccarda Zanelle 1, Rijeka radno vrijeme: ponedjeljak od 9 do 16; utorak – subota od 9 do 20, nedjelja od 9 do 13 h Muzej je praznicima i blagdanima zatvoren. http://ppmhp.hr/ Svakog četvrtka ulaz u Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog...

Pročitajte više
Skip to content