Slikarska radionica za umirovljenike


 
Sljedeće srijede, 20. studenog 2019. od 9.30 do 12.30 sati, u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka održat će se slikarska radionica za početnike „Korak po korak“. Radionica se provodi u suradnji s Maticom umirovljenika Rijeke te je namijenjena primarno umirovljenicima. Zamišljena je kao način približavanja muzejskih sadržaja korisnicima starije životne dobi te je poticaj umirovljenicima za kreativno korištenje slobodnog vremena.
Radionica će započeti stručnim vodstvom po stalnom postavu Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka na temu slikarstva. Nakon vodstva, uslijedit će praktičan dio radionice pod voditeljstvom Saše Obradović Danilović, inspiriran umjetničkim eksponatima iz stalnog postava Muzeja.
Slikarski materijali i pribor su osigurani, a sudjelovanje na radionici je besplatno.
Broj polaznika je ograničen.
Prijave se primaju zaključno sa 19. studenim 2019. na email adresu: vana[at]ppmhp.hr ili na broj mobitela: 091 444 0142.
Vidimo se u Muzeju!

Ostale objave

Događanja u srpnju

Događanja u srpnju

LOKACIJA GUVERNEROVA PALAČA Trg Riccarda Zanelle 1, Rijeka radno vrijeme: ponedjeljak od 9 do 16; utorak – subota od 9 do 20, nedjelja od 9 do 13 h Muzej je praznicima i blagdanima zatvoren. http://ppmhp.hr/ Svakog četvrtka ulaz u Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog...

Pročitajte više
Skip to content