Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Dragi roditelji i djeco, učitelji i učenici!

Čudotvornica Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka i ove vam je godine pripremila zabavne i edukativne radionice koje će biti održane tijekom zimskih školskih praznika.

Svaka radionica traje pet dana, od 9. do 13. siječnja 2017. godine, u trajanju od 90 minuta.

 

Radionica Dobri zmaj” namijenjena je djeci predškolske dobi te nižih razreda osnovne škole (1. do 4. razred). Inspirirani legendom o Trsatskom zmaju, kao i vitezovima, princezama i ostalim poznatim motivima srednjega vijeka, djeca će na ovoj radionici osmisliti vlastitu lutkarsku predstavu te sami izraditi lutke i scenografiju.

❉ Vrijeme: 9:00 – 10:30 sati

 

Radionica “Priče iz palače” namijenjena je djeci od 7 do 14 godina. Potaknuti obilježavanjem 120. godišnjice izgradnje Guvernerove palače, sudionici ove radionice kroz zanimljive će povijesne priče upoznati najvažnije predmete iz Muzeja te će raznovrsnim likovnim tehnikama izraditi interaktivnu maketu Guvernerove palače.

❉ Vrijeme: 11:00 – 12:30 sati

 

Cijena petodnevne radionice iznosi 50 kuna.

* Za polaznike dramske radionice “Dramci iz Guvera” i likovne radionice “MuMA” pohađanje radionica u sklopu programa Praznici u Muzeju je besplatno! *

Kako biste prijavili svoje dijete na jednu od radionica, ispunite ovaj obrazac te ga pošaljite, ili dođite osobno u Muzej.

Za dodatne informacije kontaktirajte:
@ cudotvornica[at]ppmhp.hr
☎ 051/213-578.

Veselimo se vašem dolasku! ☃

Skip to content