Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, nastavljajući priču o vjenčanim haljinama započetu izložbom o povijesti vjenčane odjeće i običaja “Snovi u bijelom”,  vodi vas u svijet suvremenog vjenčanja modnom revijom i izložbom vjenčanih fotografija “Ljubav u fokusu”.

Još od davne 1840. godine kada je snimljeno prvo vjenčanje, ono kraljice Viktorije, fotografija je neizostavni dio svakog vjenčanja, a od 1994. godine brojna vjenčanja svojim umjetničkim fotografijama popratio je i LaVie Studio. Jedan od preduvjeta izrade uspješne vjenčane fotografije leži i u tome što fotografi Viviana Lokmer Čulina i Robert Pichler nalaze inspiraciju upravo u  emocionalnom naboju tog, za većinu, najvažnijeg dana u životu te prepušteni trenutku bilježe emocije koje spojene s prekrasnim ambijentima stvaraju  prekrasnu, nezaboravnu priču.  
Po treći put je Guvernerova palača domaćin velikog modnog događaja – Extravagant Gala. 21. ožujka 2017. u 19 sati glamuroznim stepenicama palače prošetat će manekenke u najljepšim vjenčanicama najpoznatijih domaćih dizajnera.
1.Matija Vuica
2.Boris Pavlin
3.Boudoir
4.Elfs
5.Ivan Alduk
6.Aleksandra Dojčinović
7.Zoran Aragović
8.Envy Room
9.Larie Marina Lacković
10.Andys
11.Hero 4 Heroes
12.Anja Stehlik
13.Showroom Antonela
14.Ingrid Rojc
15.Saša Obradović
16.Petra Fledrović
17.Manuela Lovrenčić
18.Peperoncina design

POMORSKI I POVIJESNI MUZEJ HRVATSKOG PRIMORJA RIJEKA
utorak, 21. ožujka 2017. u 19 sati

Skip to content