Konferencija za medije

Danas u 11 sati održana je još jedna konferencija za medije u našem Muzeju na kojoj smo najavili otvorenje izložbe Granice – između reda i kaosa, prilagođeno trenutnim epidemiološkim uvjetima.
U ime Primorsko-goranske županije o projektu i sudjelovanje Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka u programskom pravcu Doba moći u sklopu Europske prijestolnice kulture Rijeka 2020, govorila je Nikolina Radić Štivić, ravnateljica Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka predstavivši ujedno i rad na izložbi u okolnostima “novog normalnog“ i izazove s kojima se susretao autorski tim “prebacujući“ izložbu, zbog ograničenja koja je nametnula pandemija bolesti COVID-19, u virtualni svijet.
O programskom pravcu Europske prijestolnice kulture Doba moći čiji je dio i izložba Granice – između reda i kaosa govorili su Ivan Šarar u ime Grada Rijeke i Emina Višnić, rukovoditeljica programa RIJEKA 2020 EPK.
O izložbi je, u ime autorskog tima, govorila Tea Perinčić, viša kustosica.
Na niz pitanja o granicama odgovori se u sklopu ove izložbe mogu potražiti na internetskoj adresi http://granice.ppmhp.hr/ .

Ostale objave

Događanja u srpnju

Događanja u srpnju

LOKACIJA GUVERNEROVA PALAČA Trg Riccarda Zanelle 1, Rijeka radno vrijeme: ponedjeljak od 9 do 16; utorak – subota od 9 do 20, nedjelja od 9 do 13 h Muzej je praznicima i blagdanima zatvoren. http://ppmhp.hr/ Svakog četvrtka ulaz u Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog...

Pročitajte više
Skip to content