Dan otvorenih vrata
Datum:

Čudotvornica Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka u nedjelju 23. rujna 2018. otvorit će svoja vrata svim zainteresiranima, prvenstveno djeci i mladima, ali i njihovim roditeljima, prijateljima, bakama i djedovima.
Na Danu otvorenih vrata Čudotvornice najmlađi će posjetitelji moći sudjelovati na radionicama Trsatski zmaj, Riba ribi grize rep, Preko mora i oceana, Mali arheolozi te Rimske igre, a moći će se i okušati u društvenim igrama poput Potapanja brodova i Muzejskog twistera. Najuspješniji igrači osvojit će nagrade Čudotvornice!
Posjetitelji će moći razgledati izložbu likovne grupe MuMA – Muzejski mali atelje koju pohađaju djeca od 5 do 11 godina te prezentaciju rada dramske skupine Dramci iz Guvera izvođenjem jednog čina iz cjelovečernje predstave Claustra+. Mogući su upisi u navedene muzejske grupe.
U 13 sati održat će se radionica za djecu od 6 do 10 godina u sklopu izložbe Rigojanči – ljubav kao slastičarsko nadahnuće.
Posjetiteljima nudimo ugodno provođenje nedjeljnog popodneva uz zabavu za djecu, druženje i upoznavanje programa Čudotvornice, kao i samoga Muzeja.
Dan otvorenih vrata održavat će se u prostoru Čudotvornice te na terasama istočnog aneksa Guvernerove palače od 10 do 14 sati.
Svi su dobrodošli!
Radi programa “Dani otvorenih vrata” iznimno je Muzej otvoren za posjetitelje u nedjelju 23. rujna 2018. od 9-13 sati.
Kontakt:
Andrea Samaržija, muzejska pedagoginja pripravnica
tel.: 051/213-578
e-mail: cudotvornica[at]ppmhp.hr

Ostale objave

Događanja u srpnju

Događanja u srpnju

LOKACIJA GUVERNEROVA PALAČA Trg Riccarda Zanelle 1, Rijeka radno vrijeme: ponedjeljak od 9 do 16; utorak – subota od 9 do 20, nedjelja od 9 do 13 h Muzej je praznicima i blagdanima zatvoren. http://ppmhp.hr/ Svakog četvrtka ulaz u Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog...

Pročitajte više
Skip to content