Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka

Čudotvornica Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka u subotu 28. rujna 2019. otvorit će svoja vrata svim zainteresiranima, prvenstveno djeci i mladima, ali i njihovim roditeljima, prijateljima, bakama i djedovima.

Na Danu otvorenih vrata Čudotvornice najmlađi će posjetitelji moći sudjelovati na radionicama Trsatski zmaj, Riba ribi grize rep, Preko mora i oceana, Mali arheolozi te Rimske igre, a moći će se i okušati u društvenim igrama poput Potapanja brodova i Muzejskog twistera. Najuspješniji igrači osvojit će vrijedne nagrade!

Posjetitelji će moći razgledati izložbu likovne grupe MuMA – Muzejski mali atelje koju pohađaju djeca od 5 do 11 godina te sudjelovati u predstavljanju rada dramske skupine Dramci iz Guvera. Mogući su upisi u navedene muzejske grupe.

U 12 sati održat će se radionica za djecu od 6 do 10 godina u sklopu izložbe “Keramika naša svagdašnja”.

Posjetiteljima nudimo ugodno provođenje subotnjeg popodneva uz zabavu za djecu, druženje i upoznavanje programa Čudotvornice, kao i samoga Muzeja.

Dan otvorenih vrata održavat će se u prostoru Čudotvornice te na terasama istočnog aneksa Guvernerove palače od 10 do 14 sati.

Svi su dobrodošli!

 

Kontakt:

Andrea Samaržija, muzejska pedagoginja

tel.: 051/213-578

e-mail: cudotvornica[at]ppmhp.hr

Skip to content