8. Međunarodni numizmatički kongres u Hrvatskoj

Povodom 8. Međunarodnog numizmatičkog kongresa u Hrvatskoj (INCC2016), koji se održava 7. listopada 2016. godine u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka, pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate otvorenje popratne izložbe “Novac Rimske Republike iz fundusa Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka”, čiji je autor Ivo Mileusnić.
Otvorenje izložbe će se održati 7. listopada 2016. u 18:30 sati, u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka (Muzejski trg 1, 51000 Rijeka).
8. Međunarodni numizmatički kongres u Hrvatskoj organiziraju Hrvatsko numizmatičko društvo, Papinski zavod za srednjevjekovne studije iz Toronta i Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, pod pokroviteljstvom Razreda za društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, te uz potporu Primorsko goranske županije.

Ostale objave

Događanja u srpnju

Događanja u srpnju

LOKACIJA GUVERNEROVA PALAČA Trg Riccarda Zanelle 1, Rijeka radno vrijeme: ponedjeljak od 9 do 16; utorak – subota od 9 do 20, nedjelja od 9 do 13 h Muzej je praznicima i blagdanima zatvoren. http://ppmhp.hr/ Svakog četvrtka ulaz u Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog...

Pročitajte više
Skip to content